Over ons

crelan

Over Crelan Lier

Het kantoor De Smedt-Op de Beeck werd opgericht in 1988 door Paul Op de Beeck. Snel vervoegden Graziella De Smedt-Dendale en nadien zoon Bart De Smedt het team om uit te groeien tot een full-service zelfstandig bankkantoor van Crelan en een verzekeringsmakelaar te vormen. Een referentie in de stad Lier en ver daarbuiten.

In 2020 smolt het kantoor samen met het kantoor van Kristine Torfs, met evenveel ervaring in het vakgebied. Samen staan zij garant voor 35 jaar concrete ervaring binnen het bank- en verzekeringsverhaal. De huidige naam van het kantoor is Cumfides Verzekeringen en Crelan Lier.

Ons team

Bart De Smedt: bankier en specialist in kredieten, financiering en verzekeringen

Bart De Smedt

Heb je een vraag over je krediet, financiering of verzekeringen? Bart staat je met raad en daad bij.

Kristine Torfs: experte in vermogensbeheer en beleggen bij Crelan Lier

Graziella Dendale

Als expert inzake beleggen en vermogensbeheer adviseert Graziella jou vakkundig om je vermogen te laten groeien.

Graziella Dendale: vermogensbeheerder

Kristine Torfs

Graziella krijgt de hulp van Kristine om jou te adviseren rond beleggen en vermogensbeheer. Samen brengen ze de nodige know-how aan de dag om je op maat te adviseren.

Harry De Smedt: klankbord voor ondernemers bij Crelan Lier

Harry De Smedt

Een ervaren ondernemer die al jaar en dag meedraait in de wereld van start- en scale-ups. Het aanspreekpunt voor de Lierse ondernemer.

Daphne Reuvers: specialiste in verzekering bij Crelan Lier

Daphne Reuvers

Daphne staat voor je klaar wanneer het misgaat zodat je vlot geholpen wordt. Zij is onze experte in verzekeringen en polis- en schadebeheer.

Kies voor een persoonlijk en betrokken team

Onze waarden

Verantwoord

Crelan Lier adviseert correct vanuit de vraag van de klant en houdt rekening met alle mogelijke risico’s. Ons doel? Zorgen voor gemoedsrust en levenskwaliteit.

Respectvol

Heldere taal en transparantie. We leggen onze financiële oplossingen duidelijk uit. We sommen de voor- en nadelen op zodat je weloverwogen een keuze maakt.

Persoonlijk

Via ons kantoor in hartje Lier staan we dicht bij onze klanten. We praten er graag in vertrouwen over jouw geldzaken, loopbaan en gezin.

Verbonden

We zijn anders. 100% Belgisch en 100% coöperatief. Maar vooral: nauw betrokken bij de omgeving, gemeenschap en lokale economie.

P9230075 scaled e1637058178514

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. We weten wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad en ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar. Zo krijg je het best mogelijke advies en begeleiding.

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Een persoonlijke bankier voor de Lierenaar over generaties heen.