Diensten

Hedendaagse betaalmiddelen worden alsmaar meer digitaal. Van bank- en kredietkaarten tot online banking en Payconiq. Wij helpen je volledig op weg!

Wil je geld opzij zetten voor je eerste woning of heb je een belangrijke aankoop op het oog? Wil je gewoon een appeltje voor de dorst? Ontdek de mogelijkheden.

Gepersonaliseerd beleggingsadvies zodat we samen jouw verwachtingen en toekomstplannen in realiteit kunnen omzetten.

Een huis op het oog, een nieuwe wagen of wil je investeren in jouw bedrijf? Crelan Lier helpt je verder met het financieren van jouw toekomstplannen.

Een persoonlijke aanpak om jouw volledig vermogen in kaart te brengen en een gezonde gedifersivieerde portefeuille op te bouwen. Wij bekijken ook de mogelijkheden voor vermogensoverdracht over generaties heen.

Van analyse tot oplossing, en jouw gids bij schade. Cumfides is jouw verzekeringspartner. Ontdek meer op www.cumfides.be.

Kies voor een persoonlijke en betrokken bankier

P9230075 scaled e1637058178514

Onze sterke punten

Ons kantoor is gevestigd in hartje Lier, op de Kolveniersvest. We weten wat er reilt en zeilt in onze prachtige stad en ondersteunen graag alle Lierenaren om hun ambities en dromen te verwezenlijken.

Een team van specialisten staat voor je klaar. Zo krijg je het best mogelijke advies en begeleiding.

Ons kantoor heeft 35 jaar ervaring aan boord. Zo brengen we de nodige know-how aan tafel zodat jij een topbegeleiding krijgt.

We werken graag op maat van jouw behoeften. Een persoonlijke bankier voor de Lierenaar over generaties heen.